Rainbow Dash
|
 |
« : Listopad 25, 2010, 17:38:36 » |
|
Biegli tak przez dwa dni nie zatrzymuj±c siê i nie odzywaj±c siê do siebie, w koñcu Survivor zapyta³: -A jaka jest twoja historia? Ja powiedzia³em Ci swoj±, wiêc teraz twoja kolej! -Hmm... -Co hmm? -Nie ma co du¿o mówiæ, ale by³o tak: ¯y³am w stadzie jak ka¿da wilczyca, ale nie by³am samic± alfa. Samic± alfa by³a Ahena, a jak to u wilków inna samica nie mo¿e mieæ potomstwa. Ja mia³am czwórkê szczeni±t. Ahena chcia³a siê pozbyæ ich, nie mówi±c nic o mnie. Nienawidzi³a mnie, po prostu. Nie mog³am spu¶ciæ szczêni±t z oczu, a ¿aden wilk nie chcia³ przynie¶æ mi jedzenia. Samiec z, którym mia³am szczeniêta zgin±³ tego samego dnia co one siê urodzi³y, wiêc musia³am sama sobie radziæ. Pewnego dnia po prostu nie wytrzyma³am i musia³am wyruszyæ na polowanie, zostawi³am je same! Gdy wróci³am zobaczy³am je w ka³u¿y krwi przed jaskini±. Trzy z nich by³y martwe, ostatnie ledwo oddycha³o. Wziê³am je do legowiska i nakarmi³am. Nastêpnego ranka rzuci³am spojrzenie Ahenie, wziê³am ostatnie szczêniê i wyruszy³am po kilku godzinach zorientowa³am siê, ¿e nie ¿yje. Zostawi³am je pod wielkim dêbem i wyruszy³am dalej. Przysiêg³am sobie, ¿e ju¿ nigdy tam nie wrócê, a je¶li tak to powalê Ahenê i wyruszê dalej. To koniec. -Ehh... Czasem tak bywa, ¿e w ¿yciu siê nie uk³ada, tak jak mnie. Moje rodzeñstwo zabi³ nied¼wied¼, gdy mama posz³a co¶ upolowaæ. -Jeste¶my tacy sami... a zarazem inni. Mogliby¶my... Mogliby¶my za³o¿yæ w³asne stado!!! -Mo¿e kiedy¶. Ty najpierw musisz pokonaæ Ahenê i pom¶ciæ ¶mieræ swoich szczeni±t, a ja pom¶ciæ ¶mieræ moich braci i sióstr!!! -W sumie masz racjê, ale zemsta nic nam nie da, nie o¿ywi moich szczeni±t i twojego rodzeñstwa!!! -Tak ale... -Co ty p³aczesz?! -Nie tylko oczy mi siê poc±! -Ta, na pewno p³aczesz i tyle! -Nie! Wcale, ¿e nie! No mo¿e trochê. -Nie przejmuj siê ka¿demu siê zdarza, ale trzeba co¶ upolowaæ! Jestem g³odna! -Ja te¿. -Choæ znajdziemy jakie¶ stado elk! -Dobrze. I wyruszyli dalej id±c na zachód rozgl±daj±c siê za czym¶ jadalnym...
|