Hejo wam wszystkim. Jestem nowy na forum. Mam nadziejê zdobyæ tu nowe znajomo¶ci xD. Co¶ o mnie : Na imiê mam Mateusz, mam 15 lat. Mieszkam w ¦wiebodzicach, na Dolnym ¦l±sku. Po wakacjach idê do 3 klasy gimnazjum. Z natury jestem spokojnym i pogodnym ch³opakiem, ³atwo nawi±zuje znajomo¶ci. Nie mam zwierz±t. Lubie d³ugie spacery w lesie. Interesuje siê informatyk±, mechanik±, gotowaniem o_O (ch³opak i kuchnia, wiêkszo¶æ pomy¶li, ¿e to nie mo¿liwe). Ulubione zajêcia, oho trochê ich jest xD. Rysowanie wilków i innych rzeczy, pisaniem opowiadañ, grzebaniem przy komputerze i rowerach w piwnicy i czytanie. Nieraz pomagam tacie w pracy jak naprawia jakie¶ maszyny. S³ucham ró¿nej muzyki : Dubstepy (tak, wiêkszo¶æ tego nie lubi), hip-hopu, metalu (hell yeah

), techno i Hardstyle. Ulubione zespo³y : Metal - Oczywi¶cie, ¿e mój idol Rammstein, Hip-Hop - To Kali, Chada i Hemp Gru. Z techno, Dubstepu i Hardstyle, tego co nawinie siê pod uszy. Ulubione ksi±¿ki : Saga "Wied¼min", "Dziedzictwo" (chodzi o Eragona), "Smoczy Je¼dziec". Ulubione filmy no có¿...Nie ¶miaæ siê : Tylko Mnie Kochaj, Nie K³am Kochanie i Wszystkie czê¶ci Obcego. Pasje wilki, smoki, i inne postacie fantasy. Hmm...To wszystko