Hejka
a wiêc opowiem wam trochê o moich zwierzaczkach , ale na razie zdjêæ nie mam .
Pies :
Imiê : Dragon

P³eæ : Samiec
Rasa : Owczarek Niemiecki D³ugow³osy
Opis : Jako¶ tak mi siê wyró¿nia spo¶ród ca³ej reszty... pyszczek ma na serio jak prawdziwy wilk, ale to 100 % Owczarek Niemiecki ! o.x
Rodzina :
Kaja - matka ( Championka 1 medal )
Tobie - Ojciec ( Champion 3 z³ote puchary )
Siostry i bracia razem : 11 ( xD )
Zdjêcie : Stare siê usunê³y, czekam na nowe :>
Papugi :

P³eæ : Samiec
Rasa : Owczarek Niemiecki D³ugow³osy
Opis : Jako¶ tak mi siê wyró¿nia spo¶ród ca³ej reszty... pyszczek ma na serio jak prawdziwy wilk, ale to 100 % Owczarek Niemiecki ! o.x
Rodzina :
Kaja - matka ( Championka 1 medal )
Tobie - Ojciec ( Champion 3 z³ote puchary )
Siostry i bracia razem : 11 ( xD )
Zdjêcie : Stare siê usunê³y, czekam na nowe :>
Papugi :
 Rasa/ Gatunek : Nimfa ( rodzaj : Oliwkowy ) Opis : Kochana papu¿ka :* By³a rok lub dwa u cioci i teraz my¶li chyba,¿e moja m³odsza siostra to ja , bo mi siê ¿adko g³askaæ daje , a kiedy¶ wchodzi³a na palec, do niej ¶piewa itp. ( P.S : Fajowo ¶piewa xD ) Rodzina : --- Partner : Kubu¶ ( xD ) Papuga nr 2 : Imiê : Kubu¶ P³eæ : Samczyk Wiek : --- Rasa/ Gatunek : Nimfa ( rodzaj : platinum ) Opis : Od cioci, zawsze teraz siê zamieniamy i ona ma je na zimê , a ja na resztê :)) Rodzina : --- Kocham te moje skarby :*)
Imiê : Dori
P³eæ : Samiczka
Rasa/ Gatunek : Nimfa ( rodzaj : Oliwkowy )
Opis : Kochana papu¿ka :* By³a rok lub dwa u cioci i teraz my¶li chyba,¿e moja m³odsza siostra to ja , bo mi siê ¿adko g³askaæ daje , a kiedy¶ wchodzi³a na palec, do niej ¶piewa itp. ( P.S : Fajowo ¶piewa xD )
Rodzina : ---
Partner : Kubu¶ ( xD )
Papuga nr 2 :
Imiê : Kubu¶
P³eæ : Samczyk
Rasa/ Gatunek : Nimfa ( rodzaj : platinum )
Opis : Od cioci, zawsze teraz siê zamieniamy i ona ma je na zimê , a ja na resztê

)
Rodzina : ---
Kocham te moje skarby :*