UWAGA! Od teraz bêdzie dodawana ¶cie¿ka d¼wiêkowa!
http://www.youtube.com/watch?v=Hzm8SFGsd_I - Masz czytaæ i s³uchaæ!

---
Survivor i Imala szli ju¿ parê godzin, gdy nagle poczuli zapach obcych wilków. Weszli na terytorium jakiego¶ stada. Nie przejmowali siê tym. Byli zbyt pewni siebie po zwyciêstwie z nied¼wiedziem. Nagle zza krzaka wyskoczy³a m³oda wilczyca.
- MAMO!!! - Krzyknê³a - TU S¡ JAKIE¦ WILKI!!!
- Ale... - Chcia³a powiedzieæ Imala, ale wilczyca znik³a - Hmm...
Poszli dalej... Potem zza drzew wyskoczy³y cztery wilki. Jednym z nich by³a ta malutka wilczyca, któr± przed chwil± spotkali.
- Kim jeste¶cie i czego chcecie? - Odezwa³ siê du¿y samiec, widocznie by³ samcem alfa
- My... Szukamy jakiego¶ domu - Odpowiedzia³a Imala - Tylko têdy przechodzimy...
- Kochanie spokojnie! - powiedzia³a jaka¶ wilczyca - Jestem Luna, mi³o mi. To jest mój partner Dark, syn Rocky i córeczka Lilly.
- Jestem Imala, a to mój przyjaciel Survivor.
Dark zakl±³ co¶ pod nosem i odszed³.
- Kochanie zachowuj siê mamy go¶ci! - warknê³a Luna.
- Jejciu! Ale wy jeste¶cie biali!!! - Zachwyca³a siê Lilly - Nigdy nie widzia³am takich bia³ych wilków!!!
Survivor, który dot±d milcza³ odezwa³ siê:
- Taaak, ale proszê nie zachwycaj siê tak, bo dziwnie siê czuje.
- Zapraszamy na kolacjê - powiedzia³a Luna - Na pewno jeste¶cie g³odni. Nieprawda¿?
- Mo¿e troszkê - Powiedzia³a Imala i posz³a za wilczyc±. Survivor trochê siê waha³, ale zdecydowa³ siê pój¶æ za swoj± przyjació³k±.
Zjedli kolacjê i Luna zaprosi³a ich do jaskini, by przyjemnie spêdzili noc...
---
Mam nadziejê, ¿e ze ¶cie¿k± d¼wiêkow± to dobry pomys³. I mam nadziejê, ¿e opowiadanie te¿ siê podoba