Matieusek
|
 |
« : Styczeñ 10, 2011, 16:55:21 » |
|
Przeczytajcie najlepiej 2 razy ¿eby dobrze zrozumieæ !
Ostatnio wymy¶li³em taki pomys³ ( a w³a¶ciwie to nie ja go wymy¶li³em tylko Cynder1999) Aby na Forum stworzyæ dzia³ "Gry RPG" Na czym mia³o by to polegaæ ? Na tym ¿e stworzy³ bym podgrupy (watahy np. cienia s³oñca) i ka¿dy u¿ytkownik (oprócz Administratorów i Moderatorów) mia³ by siê zapisaæ do jednej z 3 grup (u¿ytkownicy którzy zapisali siê do jakiej¶ okre¶lonej grupy mieli by takie same uprawnienia jak zwykli u¿ytkownicy czyli tak jak teraz) Ka¿da wataha co jaki¶ czas dostawa³a by zadania (napisanie referatu, zrobienie rysunku lub jeszcze co¶ innego) które ja bym sprawdza³ i przyznawa³ punkty. Je¿eli dana wataha mia³a by napisaæ referat to musieli by go tworzyæ wszyscy uczestnicy danej watahy je¿eli jednak dosta³a by zadanie aby co¶ narysowaæ wtedy zrobi³ by to jeden u¿ytkownik z danej grupy ten który ma najwiêksze zdolno¶ci artystyczne. Podaj±c temat pracy (dla ka¿dej watahy osobny) podawa³ bym te¿ termin do którego prace maja zostaæ z³o¿one. Je¿eli dana praca zosta³a by z³o¿ona (wys³ana) po terminie konkurencja (2 pozosta³e grupy) otrzymywa³y by wtedy pkt. Watahy by³y by na rankingu i grupa która by mia³a najwiêksz± ilo¶æ pkt. by³a by na 1 miejscu itd. Wygl±da³o by to tak jak na Smokach Nightwood "klany" Tylko ze tam u¿ytkownicy przesy³aj± srebru i rubiny aby ich grupa by³a najlepsza a tutaj ka¿da wataha robi³a by zadania.
Mam nadzieje, ze zrozumiecie co¶ z tego co napisa³em (bo pisa³em to na szybko) I co s±dzicie o tym pomy¶le ( to od was zale¿y czy go zrealizujemy) TYLKO PROSZÊ O SZCZERE ODPOWIEDZI !!!
W razie jakich¶ pytañ pisaæ w odpowiedziach Swoje opinie te¿ proszê pisaæ w odpowiedziach a nie na PW
Pomys³ów nazw Watah jeszcze nie zbieram dopiero jak potwierdzicie pomys³ to urz±dzê konkursik na nazwê watah
|
|
|
|
|
|
|
Rainbow Dash
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeñ 10, 2011, 18:17:51 » |
|
Super EXTRA pomys³!!!!!!!!!  Jestem za!!! 
|
|
|
|
"Bo choæ zapomnia³ o nas ¶wiat, mokrzy od stóp do g³ów nie tracimy nadziei..." ~E. Bartosiewicz
|
|
|
Shadow
My¶liwy

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 234
Stary nick: Cynder1999 | Grafik.
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeñ 10, 2011, 18:31:49 » |
|
Dziêki za posta ja siê zgadzam .
|
|
|
|
|
|
|
Loni
M³ody wilk

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 71
Dawny nick: kristin
|
 |
« Odpowiedz #3 : Styczeñ 10, 2011, 19:12:07 » |
|
ja te¿ siê zgadzam !! tylko mo¿e za miast 3 grup to 2
|
|
|
|
kocham wilki !!  wilk jest bogiem , polowanie na³ogiem, k³y podstaw± a walka zabaw±
|
|
|
Matieusek
|
 |
« Odpowiedz #4 : Styczeñ 10, 2011, 19:30:09 » |
|
Nie 2 grupy to za ma³a konkurencja
|
|
|
|
|
|
|
Blackmoon
|
 |
« Odpowiedz #5 : Styczeñ 10, 2011, 21:21:26 » |
|
Jestem za!  Tylko nie wiem czy zawsze bêdê mog³a siê wyrobiæ na czas  Wiêc proszê tylko o d³ugie terminy (szko³a, itp.) 
|
|
|
|
Kocham wilki !!! 
|
|
|
Matieusek
|
 |
« Odpowiedz #6 : Styczeñ 10, 2011, 21:31:36 » |
|
Ale zadanie nie jest tylko dla ciebie tylko dla ca³ej twojej watahy maje to robiæ wspólnie a nie tylko ty np. jak piszecie referat ro ka¿da osoba z twojej watahy napisze po 5 zdañ i jak do siebie dodacie to ju¿ macie 15 zdañ  czyli referat prawie gotowy Je¿eli za zadanie macie rysunek to faktycznie obci±¿ycie tylko jedna osobê w grupie która ma talent artystyczny Ale ta osoba powinna czuæ siê zaszczycona 
|
|
|
|
|
|
|
Shadow
My¶liwy

P³eæ: 
Wiadomo¶ci: 234
Stary nick: Cynder1999 | Grafik.
|
 |
« Odpowiedz #7 : Styczeñ 10, 2011, 21:40:16 » |
|
Mam ju¿ moje dawne pomys³y na konkurs  A kiedy siê odbêdzie ?
|
|
|
|
|
|
|
Blackmoon
|
 |
« Odpowiedz #8 : Styczeñ 10, 2011, 21:43:04 » |
|
Wiem, ale u mnie czasem krucho z pamiêci± i po prostu bêdê musia³a uwa¿aæ ¿eby nie zawie¶æ grupy  Czekam na wprowadzenie pomys³u w ¿ycie!
|
|
|
|
Kocham wilki !!! 
|
|
|
Blackmoon
|
 |
« Odpowiedz #9 : Styczeñ 10, 2011, 21:45:59 » |
|
A po ile osób bêdzie siê zg³aszaæ do jednej watahy??
|
|
|
|
Kocham wilki !!! 
|
|
|
Matieusek
|
 |
« Odpowiedz #10 : Styczeñ 10, 2011, 22:08:48 » |
|
Wiesz co jest 6 u¿ytkowników którzy czêsto odwiedzaj± forum (nielicz±c mnie i Loli) Wie póki co bêdzie w jednej grupie 2 osoby a jak siê zarejstruj± jacy¶ u¿ytkownicy to liczba w grupie ulegnie zmianie
|
|
|
|
|
|
|
Blackmoon
|
 |
« Odpowiedz #11 : Styczeñ 10, 2011, 22:28:02 » |
|
ach, ok  ile osób musi byæ za ¿eby¶ zatwierdzi³ pomys³ ??
|
|
|
|
Kocham wilki !!! 
|
|
|
Matieusek
|
 |
« Odpowiedz #12 : Styczeñ 10, 2011, 22:30:29 » |
|
Liczê na to ze wszystkim siê pomys³ spodoba  A pomys³ jest ju¿ w po³owie zrealizowany. Tylko ze wy go nie widzicie bo ustawi³em ¿ebym na razie tylko ja goi widzia³ a jak reszta u¿ytkowników tez bêdzie chcia³a ¿ebym zatwierdzi³ pomys³ to zaznaczê pokaz wszystkim u¿ytkownikom 
|
|
|
|
|
|
|
Blackmoon
|
 |
« Odpowiedz #13 : Styczeñ 10, 2011, 22:42:05 » |
|